Monday, June 21, 2021

Denohet deklarata e historianit turk

Reagime të ashpra ka shkaktuar videoja e historianit Turk realizuar përpara memorialit të heroit kombëtar Gjergj Kastrioti, ku fyhet dhe denigrohet figura e tij....

Imzot Massafra: Lutje per paqe ne bote

Bashkë me urimin për festën e Fiter Bajramit që fillimisht ja përcolli drejtuesve të myftinisë Shkoder, e më pas të gjithë besimtarëve mysliman, arqipeshkëvi...

Falja e namazit te Fiter Bajramit

Me faljen e namazit në sheshin qëndror të Shkodres, kanë nisur festimet e Fiter Bajramit nga besimtarët mysliman. Ka qënë myftiu imam Muhamed Sytari...

Politika uron Fiter Bajramin

Urime per festen e Fiter Bajramit jane percjelle edhe nga perfaqesuesit politik te qarkut Shkoder. Fillimisht ka qene deputeti i Levizjes Socialiste per Integrim...

Shtoi i Ri, Stoqet me plehra- vatra infeksioni

Ne këto dite me temperatura te larta, plehrat stok ne fshatin Shtoi i Ri, 2 kilometër ne perëndim...

Operatoret turistik i shmangen detyrimeve

Bizneset në zonat turistike të Lezhës kanë bërë prej vitesh deklarime të rreme për të shmangur pagesën e taksave të hapësirës. Problemi është konstatuar...

Mungon nderhyrja ne kanalet kulluese

Do të duhej të ishin në shërbim të fermerëve për vaditjen e tokave bujqësore në këto ditë me temperatura të larta, por kanalet kulluese...

Ulen blerjet per festen e Bajramit

Pas një muaji agjerimi, besimtarët mysliman përgatiten per festën e Fiter Bajramit e cila sivjet festohet në 5 korrik. Tradita në familjet shqiptare ruhet...

Trafiku, pengese per sherbimin e urgjences

Trafiku i renduar ne qytet, parkimet e gabuara si dhe pengesat e betonit në rrugë po bëhen shkaktare që autoambulancat të mbërrijnë me vonesë...

Rruget e Pukes te amortizuara

Rrugët e Pukës janë në gjendje të mjerueshme dhe amortizimi i tejskajshëm po kthehet në rrezik serioz për jetën e kalimtarëve. Udhëtimi prej 60...

Artikujt e fundit