Wednesday, February 21, 2024
HomeAktualitetVende te lira pune tek fasonet

Vende te lira pune tek fasonet

-

Zyra e Punes Shkoder kërkon me shume mbështetje nga Bashkia dhe njesite administrative Rrethina, Guri i Zi, Bushat, Dajç, Postrribe dhe Ana e Malit, për te punësuar gra e vajza ne bizneset fason dhe konfeksione, pasi ato kane nevoje për fuqi punetore dhe marrin persiper transportin e punonjësve nga keto njesi:
Aktualisht janë afro 300 vende te lira për pune:

Lidhur me hezitimin se mos pagat janë te uleta apo pronaret e ketyre biznesve nuk janë korrekt me rrogat, Mehmetaj pergjigjet se nuk ka patur pretendime ne ketë drejtim:
Bazuar ne evidentimin e pune kerkuesve, nevojat për punësim ne Shkoder janë me se shumti nga meshkujt,nje problem ky qe i duhet dhene nje zgjidhje:
Për ketë zyra e punes vlerëson si nje alternative, programet për nxitjen e punësimit,me te cilat k ketë vit ne Shkoder trajtohen 220 punetore. Po vetem kaq nuk mjafton !

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts