Wednesday, April 17, 2024
HomeAktualitetRillogaritja e Pensioneve

Rillogaritja e Pensioneve

-

Rillogaritja e pensioneve nga Instituti i Sigurimeve Shoqerore, ka nxjerre te fituar 220 ish ushtarake ne Shkoder. Ata ishin trajtuar me pension te parakohshem qe ne vitin 2009. Kjo behet ne baze te ligjit nr.46 te vitit qe jemi ne vazhdim dhe vendimit te Keshillit te Ministrave, qe e shoqeron ketë ligje:

Kjo çështje ka 7 vjet qe eshte debatuar e trajtuar ne disa menyre nga ish ushtaraket, pasi njehere moren nje sasi te caktuar page por me pas u detyruan ta kthenin nje pjese te saj, sepse u konsideruan debitor. Violeta Stakaj thote se ne asnjë rast nuk kemi te bejme me gabime, por me rillogaritje:

Ndersa sa i perket atyre qe rezultojnë debitor, Staka sqaron:

Zbatimi i këtij vendimi hyne ne fuqi sapo te botohet ne fletoren zyrtare. Nderkohe, ata persona qe dyshojne te rillogaritja e pensioneve, kane mundesine qe ti drejtohen drejtorise rajonale te sigurimeve shoqerore Shkoder për te bere verifikimet e duhura.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts