“Shoqeria civile kunder ekstremizmit te dhunshem” trajnim i komitetit shqiptar ne Shkoder…

0
885

“Shoqeria civile kunder ekstremizmit te dhunshem” eshte tema e nje trajnimi qe komiteti shqiptar i Helsinkit dhe qeveria shqiptare po zhvillojne ne Shkoder!

Koordinatori prane kryeministrise Agron Siati, shprehet se te rinjte mbeten te rrezikuar nga ekstremizmi, kryesisht per shkak te rrjeteve sociale!

Ndersa qeveria ka nje plan veprimi, qe nis kryesisht nga edukimi i te rinjve ne qendra komunitare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here