Inspektorati Kombetar i Mbrojtjes se Territorit do te nise sot operacionin per prishjen e objekteve pa leje ne zonën bregdetare te Velipojes.

Ashtu siç ishte paralajmeruar nje numer i larte furgonesh te policise kane zbarkuar ne Velipoje qe ne oren 07:30 te mengjesit te dites se sotme per te nisur shembjen e ndertesave pa leje ne bregdetin e Velipojes.

Objektet qe do te shemben variojne nga 1 deri në 5 kate, me struktura beton-arme dhe te lehtesuara.

Ne zonen e Velipojes jane planifikuar te prishen rreth 15 objekte te tilla.

Në prag te nisjes se operacionit, kryeinspektori i IKMT Ajet Zyberaj ka paralajmeruar se nuk do te tolerojne asnje shkelje ligji.

“Nuk do te tolerojme asnje që toleron shkelesit e ligjit”.

LEAVE A REPLY