Plotësohen kuotat e degëve të mjeksisë, “Ush” mbahet gjallë nga infermieria

0
924

 

Deget e  mjeksise ne Shkoder vijojne te mbajne gjalle universitetin “Luigj Gurakuqi”. Infermieri, mami dhe fizioterapi qe ne fazen e pare jane drejt fundit duke patur vetem 3-4 kuota bosh.

Pedagoget shpresojne qe te rikthehen ne auditore si e vetmja mundesi per nje process mesimor te rregullt.Ndersa po punohet edhe per hapjen e nje program te ri master

Plotesim i kuotave te dedikuara  eshte bere edhe nga trevat shqipfolese si Maqedonia, Kosova dhe Mali i Zi. Shpresa e te rinjeve per te depertuar ne tregun e vendeve te Bashkimit Europian ka bere qe studentet te preferojne deget infermieri, mami dhe fizioterapi. /Tv1-channel/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here