Rriten cmimet! Blerës dhe shitës apel për kontrolle, çmime abuzuese tek produktet bazë!

0
218

 

Shtatori ka hyrë me rritje të çmimeve, duke i përballur konsumatoret me një situatë anormale. Jo vetëm buka, por edhe shporta e produkteve ushqimore, si dhe fruta perimet e zarzavatet, të gjitha kanë njohur rritje, duke u bërë të papërballueshme për shumë familje. Ato me të ardhura minimale dhe pensionistët janë me të penalizuarit nga ky kapërcim i çmimeve brenda pak ditësh.

Vetë tregtarët e pakicës e pranojnë rritjen e çmimeve, por thonë se kjo është e pashmangshme pasi gjithçka varet nga shumica.

Autoriteti për mbrojtjen e konsumatorit dhe ai i konkurencës janë tërësisht inekzistent përballë këtyre abuzimeve, duke mos ndërmarrë asnjë masë në terren./TV1-CHANNEL/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here