Sunday, February 25, 2024
HomeAktualitetSituata ne Bashkine Shkoder nga raportimet e deri tanishme ora 08.00...

Situata ne Bashkine Shkoder nga raportimet e deri tanishme ora 08.00…

-

Nga raportimet e deri tanishme ora 08.00 eshte si me poshte:
1.Kuota Drin 6.30 m (ka renie me 65 cm)7.50 m kuota max
2.Kuota Liqen 8.80(ka renie me 8 cm) 8.70 m kuota max
Bashkia Shkoder toke e permbytur 2920 Ha ka renie prej 100 Ha me nje dite me pare.
Banesa me prezence uji oborre e stalla ne total 155 nga te cilat 2 me prezence uji brenda ne banese ne fshatin Obot.
Nj.A. Ana Malit ka permbytur ne nje sip prej 1250 Ha
Ne rrugen e Obotit nuk kalohet (niveli 1m, ka renie me 50 cm) kalueshmeria vetem me mjetet e kalueshmerise se larte ushtarake ( 3 mjete te kalueshmerise se larte , 1 varke e 7 efektiv te FA)
Ujsjellesi Oblika 1 dhe Oblika 2 momentalisht jane jashte funksionit.
Ne fshatin Obot ka rreth 100 banesa me prezence te larte uji ne oborre
Dajç rruga Darragjat-Shirq e pakalueshme ne vendin e quajtur Urrelat arrin ne lartesine 1 m , ka renie me rreth 60 cm, sip toke e permbytur 800 Ha,banese me prezence uji 20.
Berdice 450 Ha, Rrethina e Livade 20 Ha e 5 banesa,
Velipoje 400Ha
Ka gerryerje te Lumit Kir ne afersi te fshatit Hot i Ri

Strukturat e EC te Bashkise Shkoder jane prezente ne terren.

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts