Monday, September 25, 2023
HomeUncategorizedAmbasada Amerikane vlerëson shkollat fetare në Shkodër

Ambasada Amerikane vlerëson shkollat fetare në Shkodër

-

Nxënësit e Shkodrës punojnë së bashku për komunitetin! Nxënësit e Medresesë “Haxhi Sheh Shamia” dhe shkollës së mesme katolike “Pjetër Mëshkalla” në Shkodër u mblodhën si pjesë e një nisme të veçantë të mbështetur nga Ambasada e SHBA dhe të zbatuar nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim. Duke punuar së bashku, nxënësit e dy shkollave zhvilluan propozime për të përmirësuar komunitetet e tyre dhe për të nxitur bashkëmoshatarët e tyre për të ndërtuar një të ardhme më të ndritshme për Shqipërinë. Përfaqësues nga ambasada vizituan Shkodrën për t’u takuar me studentët dhe për të dëgjuar prezantimet e tyre. Urime të gjithë nxënësve për krijimtarinë dhe punën tuaj të palodhur!
Shkodra Students Working Together for the Community! Students from the Haxhi Sheh Shamia Madrassa and Pjetër Mëshkalla Catholic High School in Shkoder came together as part of a special initiative supported by the U.S. Embassy and implemented by the Institute for Democracy and Mediation. Working together, the students from the two schools developed proposals to better their communities and encourage their peers to build a brighter future for Albania. Representatives from the Embassy visited Shkodra to meet with the students and hear their presentations. Congratulations to all of the students for your creativity and hard work!

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,871FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts