Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta teksa ka postuar një foto me disa të rinj, ka bërë thirrjen për ta që mos të largohen nga vendi.

Përmes një mesazhi në ‘Facebook’ Meta thekson se qëllimi është që t’i kthehet Shqipëria shqiptarëve.

MESAZHI I METËS
T’ua kthejmë Shqipërinë, shqiptarëve dhe vetëm atyre! Sepse të rinjtë tanë mund të gjejnë çdo gjë jashtë që u mungon sot këtu, por kurrë nuk do të gjejnë Atdhe! 🇦🇱