Monday, June 21, 2021

Politika uron festen e Pashkeve ne Famulline e Shkodres.

E diela, dita e pare e festes se Pashkeve pas meshes se ores 10.00 eshte shoqeruar me vizitat tradiconale te urimit ne famulline e...

Rreziku nga gripi i shpendeve ne Lezhe.

  Gripi i shpendve rrezikon te kthehet në Shqipëri. Megjithatë sipas specialistëve kjo semundje ende nuk është shfaqur në vendin tonë. Sipas tyre duhen marrë masa...

Mbrëmje fetare ne Xhamine e Plumbit

Mbremje fetare ne Xhamine e Plumbit nga Myftinia Shkoder.Te pranishem perfaqesues te myftinise Shkoder, Malesi e Madhe dhe nga trojet shqiptare ne Mal te...

Artikujt e fundit