Ish të përndjekurit, radha e dëmshpërblimit për trashëgimtarët

0
836

Pas verifikimit të dosjeve, Ministria e Financave ka publikuar emrat e trashgimtarëve që do të marrin këstin e dytë. Janë 660 familje të cilët do të paguhen sipas radhës së më poshtme dhe duhet vetëm të dorëzojnë numrin e llogarisë bankare.

“Përfituesit në listën e mëposhtme, të cilët nuk kanë dorëzuar ende dokumentacionin për këstin e dytë, duhet të përditësojnë numrin e llogarisë bankare (të jetë i muajit aktual i firmosur dhe vulosur nga banka) si dhe fotokopje të mjetit të identifikimit”. – thotë Ministria e Financave. Dëmshpërblimi do të bëhet sipas listës së mëposhtme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here