Thursday, March 22, 2018

Pranvera Frankofone, aktivitet ne shkollen “Oso Kuka”, Çoku: Prej 2 vitesh...

Ne kuader te pranveres Frankofone klasat e 10 dhe 11 te gjimnazit “Oso Kuka” zhvilluan nje aktivitet ne gjuhen fringe. Prej 2 vitesh edhe...

Dega e gjuhes frenge, aktivitet ne kuader te pranveres Frankofone,...

Ne kuader te pranveres Frankofone, dega gjuhe frenge ka zhvilluar nje aktivitet  lidhur me figuren e Gjergj Kastriot Skenderbeut, dhe menyren se si e...

Promovohen 2 libra te Nadir Zhabjakut, “Vellimet jane nje simfoni e...

Nadir Zhanjaku prej kohesh shkrimet e tij i ka lene ne arkivat e shtepise pa patur mundesi qe t’ia percjell publikut. Kete te shtune...

Dibran Fylli në bibliotekën “M. Barleti”: Hasan Prishtina, patrioti ynë kombetar…

Dibran Fylli vjen në Bibliotekën “Marlin Barleti” në Shkodër me Librin e tij “Hasan Prishtina, stërnip i Abdullah Veliqit”. Ky libër është i ribotuar-botimi...

Dibran Fylli në bibliotekën “M. Barleti”: Hasan Prishtina, patrioti ynë kombetar…

Dibran Fylli vjen në Bibliotekën “Marlin Barleti” në Shkodër me Librin e tij “Hasan Prishtina, stërnip i Abdullah Veliqit”. Ky libër është i ribotuar-botimi...

Promovohen 2 vellime te autorit Tonin Alimhilli, “Tregime Gri”, dhe “Ne...

“Tregime gri” dhe “Ne gjurmet e jetes” jane 2 librat e promovuar kete te shtune nga autori Tonin Alimhilli.Autori thote se tregimet gri i...

Vleresohet kontributi i grave gjate luftes nacional-çlirimtare, Tyli: Rrefimet e tyre...

Kontributi i vajzave dhe grave gjate luftes nacional-clirimtare ishte tema e nje takimi qe anetarsia e ketij komiteti zhvilloj. Per Dhurata Tylin, ky duhet...

Shkodra qyteti me paraqitjen me dinjitoze ne Festivalin e Elbasanit

Elbasani celi me Festivalin Folklorik Tipologjik i Këngës Popullore siparin e aktiviteteve për festën e Ditës së Verës. Risia e këtij viti është pjesëmarja e...

Përparim Kabo Letër të Hapur At Gjergj Fishtës:”At, jam i mrekulluar...

  Qëndroj përballë veprës tuaj At i nderuar dhe i ranë në gjunjë të falem, sepse çdo ditë që e shkruaj e lexoj e prek...

7 Marsi, Keshilli i Qarkut jep 3 tituj Mirenjohje, Vleresohen Migjeni,...

Ne kuader te 7 marsit, keshilli i qarkut Shkoder ka akorduar tituj nderi per 3 mesues te dalluar ne dekada per 3 mesues te...

Artikujt e fundit