Friday, September 17, 2021

Parandalimi i përmbytjeve, në Dajç deri tani asnjë ndërhyrje

   Deri ne keto momente, asnje nderhyrje nuk eshte kryer ne njesine administrative te Dajçit per te minimizuar permbytjet gjate stines se Dimrit.  Pergjegjesi i...

Rriten cmimet! Blerës dhe shitës apel për kontrolle, çmime abuzuese tek...

  Shtatori ka hyrë me rritje të çmimeve, duke i përballur konsumatoret me një situatë anormale. Jo vetëm buka, por edhe shporta e produkteve ushqimore,...

Ndotje ne rrugen e Bushatit, Stoqe me mbeturina ne dy anet e...

Kalon permes gjelbërimit dhe nje bukurie natyrore te veçante, por kjo panorame vritet nga plehrat ne dy anet e saj ! Rruga kryesore e ...

Shkoder, mungese ndergjegjesimi! Rruge te bllokuara nga mbetjet, qytetare dhe biznese...

Ndergjegjesimi i qytetareve dhe bizneseve vijon te jete i ulet sa i takon respektimit te mjedisit, duke hedhur kudo mbeturina. Perpara bizneseve eshte kjo...

 3 vite në kërkim të shpronësimit, 6 Familje në Berdicë nuk...

  Kane kaluar dy vite nga perfundimi i segmentit rrugor prej 5 kilometer ne Berdice, pjese e aksit Shkoder – Velipoje, dhe akoma nuk ka...

Transporti urban! Qytetarët pritje deri në 2 orë! “Nuk zbatohen...

  Pas greves qe zhvilloi 1 muaj me pare sherbimi urban iu rikthye punes pa arritur asnje marreveshje me bashkine. Por puna vijon me kapacitet...

Turizmi malor/ Rreth 50 mijë vizitorë në pikat e M.Madhe, më...

  Sezoni veror turistik ne krahinen e Kelmendit ka njhur nje fluks vizitoresh përtej pritshmerise.  Sipas nje sondazhi te kryer  Zyra e Turizmit prane Bashkise...

Zjarret në zonat e mbrojtura, pjesa më e madhe kanë qënë...

  Bilanci i demeve nga zjarret ne zonat e mbrojtura te Qarkut te Shkodres per periudhen 1 qershor – 31 gusht tregon per mbi 38...

Imazhe qe demtojne Shkodren turistike, degradimi i banesave te romeve pertej...

Hyrja per ne brigjet turistike te Liqenit te Shkodres, drejte Shirokes dhe Zogajve i ngjan nje katrahure ! Banesat e komunitetit Rom përtej Ures...

Per 900 meter rruge, 3 dekada pritje ! Segmenti mes Ajasmes dhe...

Duket se per Bashkine Shkoder nuk ekziston ne inventarin e rrugeve te qytetit rruga pas  kodrave te Tepes, qe lidhe Ajasmen me lagjen “Mark...

Artikujt e fundit