Saturday, May 18, 2024
Home Aktualitet Deklarimi i pasurive, Altina Xhoxhaj gjyqtarja e radhës që do të kalojë...

Deklarimi i pasurive, Altina Xhoxhaj gjyqtarja e radhës që do të kalojë sot në sitën e vettingut.

0
592

Gjyqtarja e Gjykatës Kushtetuese, Altina Xhoxhaj është gjyqtarja e radhës që do të kalojë sot në sitën e vettingut.

Seanca dëgjimore me gjyqtaren Xhoxhaj do të zhvillohet në orën 11:00 pranë Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

Trupa gjykuese përbëhet nga Brunilda Bekteshi, Etleda Çiftja dhe Genta Tafa.

Deri tani procesin e vettingut e ka kaluar vetëm gjyqtarja Vitore Tusha. Ndërsa gjyqtarët Fatos Lulo, Besim Trezhnjeva, dhe prokurorja e Prokurorisë së Shkodrës, Besa Nikëhasani nuk kanë mundur të kalojnë procesin e vettingut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here