Komisioni i Pavarur i Kualifikimit zhvillon më 25 qershor, seancë dëgjimore me prokurorin pranë Gjykatës së Shkodrës, Vate Staka. Staka është prokurori i radhës që i nënshtrohet procesit të Vettingut.

Në seancën dëgjimore të së hënës në orë 15:00, trupi gjykuese përbëhet nga Xhensila Pine, Valbona Sanxhaktari dhe Etleda Çiftja.

LEAVE A REPLY