Zgjedhjet për krerët e Grupseksioneve në PD Shkodër, ja fituesit…

0
1089

Janë identifikuar tashmë fituesit e zgjedhjeve për kryetarë të grupseksioneve të Partisë Demokratike të degës Shkodër. Përgjithësisht, procesi ka vijuar pa probleme, me përjashtim të dy rasteve, njëri prej të cilëve ka të bëjë me legjitimitetin në garë të njërit prej kandidatëve. Një kandidat për kryetar grupseksioni, sipas rivalit të tij, nuk është rezident në Shkodër dhe prandaj procesi i votimit është bllokuar. Më poshtë mund të shikoni listën e fituesve, 30 nga 38 kryetarë të grupseksioneve, të siguruara nga ShkodraWeb.

Grupsek. 1/1 Blendi Gjylbegaj

Grupsek. 1/2 Gentian Ibroja

Grupsek. 1/3 Malvin Halili

Grupsek. 1/4 Vildana Gushta

Grupsek. 1/5 Selami Smajli

Grupsek. 2/1 Ardit Qylybyli

Grupsek. 2/4 Ergy Ivziku

Grupsek. 2/5 Agim Plepi

Grupsek. 3/1 Agron Kastrati

Grupsek. 3/3 Emiljano Çekini

Grupsek. 4/1 Altin Salihi

Grupsek. 4/2 Benjamin Nako

Grupsek. 4/4 Arben Lushaj

Grupsek. 5/1 Gloria Shllaku

Grupsek. 5/2 Gjenarin Kapcari

Grupsek. 5/3 Mark Rupa

Grupsek. Berdice/1 Isuf Meta

Grupsek. Dajç/1 Gjovalin Darragjati

Grupsek. Dajç/2 Gjegj Lukaj

Grupsek. Guri i Zi/1 Pjerin Marku

Grupsek. Guri i Zi/2 Jozef Ndoci

Grupsek. Postribe/1 Altin Shabaj

Grupsek. Postribe/2 Vullnet Bushaj

Grupsek. Pult/1 Lekë Gjoni

Grupsek. Rrethina/1 Safet Anxa

Grupsek. Rrethina/2 Tonin Dedaj

Grupsek. Rrethina/3 Emiljano Pjetri

Grupsek. Rrethina/4 Erjon Selgjekaj

Grupsek. Shalë/1 Martin Marku

Grupsek. Shosh/1 Mark Kulla

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here