Sunday, September 24, 2023
Home Aktualitet Gjonaj përshëndet operacionin e policisë dhe prokurorisë: U arrestuan 23 persona

Gjonaj përshëndet operacionin e policisë dhe prokurorisë: U arrestuan 23 persona

0
516

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj ka përshëndetur aksionin e policisë dhe prokurorisë për arrestimin e disa personave në rrethe të ndryshme të vendit. Në një dalje për mediat, ministrja bëri bilancin e task forcës antikurrupsion.

Etilda Gjonaj: Strukturat e policisë kanë arrestuar 23 persona në rrethet Elbasan, Korcëm, Kurbin, Lezhë dhe Tiranë për shpërdorim detyre, ushtrim të ndikimit të paligjshëm ndaj personit që ushtron funksione publike dhe korrupsion të funksionarëve të lartë.

Ndërkohë që ne përgatitemi të publiklojmë reformën e rëndësishme të pronës, goditjet e fundit që lidhen edhe me pronën janë fillimi i një pastrimi të madh të titujve të pronësisë kryesisht në zonën bregdetare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here