Rama mbledh dy ditë qeverinë në Kukës, zbardhet axhenda

0
490

Në fundjavë kryeministri Edi Rama do të mbledhë qeverinë në Kukës. Kryeministri dhe ministrat do të kenë takime me qytetarët, inspektime në doganë, spitale dhe institucione të tjerë, ndërsa do të ketë një aktivitet edhe për anëtarësimet e reja dhe bashkëqeverisjen. Në përfundim të mbledhjes kryeministri Rama pritet që të zbardhë edhe vendimet e marra në qarkun e Kukësit.

Ja edhe axhenda e qeverisë në Kukës

E premte, 26 tetor:

8:00 Nisja nga Tirana

11:00 Eventi i 100 fshatrave ne Shishtavec

12:30 Dreka ne Novosele

15:00 Inspektim i punimeve per ndertimin e dy urave nga ARRSH ne rrugen Kukes-Morine

15:30 Inspektim i Pikes Doganore te Morines – pike e perbashket me Kosoven

16:30 E gjithe Vemendja per ju – Anetaresime te reja – te rinjte e qarkut (Pallati i Kultures)

18:00 Feste me te rinjte (rreth 200 te rinj-te gjithe ministrat dhe zvministrat)

19:30 Darka

E shtunë, 27 tetor:

9:00 Vizite ne nje shtepi qe do te rindertohet

10:00 Inspektim i investimeve ne Spitalin rajonal te Kukesit, reparti I Mamografise

11:00 Takim me grate dhe vajzat e Kukesit per nismen e mbylljes se basteve

12:00 Mbledhja e Qeverise (Pallati i Kultures-te gjithe)

13:00 Dreka

14:30 Nisja per ne Has

15:00 Eventi i Bashkeqeverisjes ne Has dhe llogaridhenia ne nivel lokal

16:00 Kthim ne Tirane

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here