Tula: Në skemën e ndihmës ekonomike nuk mund të përfshihen familje që kanë kapacitete për punë…

0
751

Drejtorja e Sherbimit Social Shkoder, Valbona Tula, e ftuar ne “Perspektive” te Tv1 Channel ka folur per paqartesite e krijuara ne lidhje me skemen e re te ndihmes ekonomike.

Tula: Sot ne do te ishim te kenaqur te themi se sa prej familjeve qe merrnin ndihme ekonomike, apo qe aplikonin per ndihme ekonomike, sa prej tyre moren nje oferte pune.

Familjet qe perfitojne ndihme eknomike vertet te jene ato familje ekstremisht te varfra, qe brenda familjeve te tyre nuk ka kapacitete qe ato te mund te punesohen dhe kjo ndihme do ishte sherbimi I duhur per keto familje.

Por ama ne nuk mund te jemi te kenaqur tek ato familje, ku brenda familjes se tyre ka kapacitete dhe jane ne moshe pune dhe ne bashkarisht te mund t’I ofrojme nje vend pune te denje per gjithesecilin prej tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here