Presidenti Meta ne Forumin e 7-të Global të Bakusë,nder te tjera ai shkruan ne facebook…

“Në Forumin e 7-të Global të Bakusë, nënvizova se pas Luftës së Ftohtë, Shqipëria me vullnet ndryshoi me 180° politikën e saj të jashtme me ambicien e qartë për t’iu bashkuar Aleancës Perëndimore në #NATO dhe Bashkimin Europian🇪🇺. Interesat kombëtare të Shqipërisë🇦🇱 janë shërbyer dhe ruajtur më së miri në këto organizata shumëpalëshe.”

LEAVE A REPLY