Pas dekretit të Presidentit Ilir Meta për shfuqizimin e 30 qershorit për zgjedhjet vendore, Partia për Unitet Kombëtar me kryetar Idajet Beqirin kërkon të ç’regjistrohet nga procesi për zgjedhjet e 30 qershorit.

Kërkesa është depozituar në KQZ dhe pritet të shqyrtohet sot në orën 13:00 në mbledhjen e KQZ.

LEAVE A REPLY