Gjykata e Apeli Shkoder ka dhene masen e sigurise ”detyrim paraqitje” per Alfred Nikollin, Gentian Bytyçin, Adi Garuci dhe Aleks Ndojin.

Shtetasit ishin arrestruar per incidentet e ndodhura ne KZAZ e qytetit gjate periudhes se zgjedhjeve.

LEAVE A REPLY