Një prej romaneve më të vlerësuar të Ismail Kadare, “Prilli i thyer”, është botuar në Itali dhe mori vendin e tij në librari pak ditë më parë.

Me titullin “L’Aprile spezzato,” romani u botua nga shtëpia botuese“La nave di Teseo,” e cila është themeluar nga botuesja Elisabetta Sgarbi dhe shkrimtari Umberto Eco.

Romani “Prilli i thyer” është një vepër që hedh dritë mbi Kanunin, aktin më të lashtë të së drejtës shqiptare, duke përcjellë edhe vlerat tradicionale kombëtare.

LEAVE A REPLY