FOTO/ Zjarri në spitalin e Durrësit: Prindërit rrëmbejnë në krah fëmijët e sëmurë në mes të të ftohtit

0
613

Pamjet e e mëposhtme tregojnë dramën që përjetuan mbrëmjen e kaluar, të sëmurët në spitalin e Durrës, për shkak të zjarrit në mesantë që doli linjat elektrike.

Prindër shihen në foto që ngrenë në krah fëmijët e sëmurë në mes të natës dhe vrapojnë të dalin nga godina, të sëmurë që hiqen zvarrë me ndihmën e infermierëve, shkallëve…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here