Vaksinimet tek operatoret turistik ! Xhabija: Ende nje pjese e tyre te pa vaksinuar

0
609

Ndonese jemi ne kulmin e sezonit turistik, ende operatoret turistik nuk jane vaksinuar te gjithe. Kryevaksinatori Arben Xhabija ka apeluar drejt tyre dhe stafeve mbeshtetese qe te paraqiten prane qendrave shendetesore per te marre dozen e pare te vaksines astrazneca.

Qe nga muaj maj bluzat e bardha kane patur prioritet operatoret turistik ne menyre qe te ofrojne sherbim te sigurt pergjate sezonit turistik per klientet. Por keta te fundit vijojne te mos jene te ndergjegjesuar per te kryer procesin e vaksinimit.

Qendrat shendetesore dhe njesia e kujdesit shendetesor ka hapur dyert per vaksinime ne çdo grupmoshe, megjithate apeli me i madh shkon per moshen mbi 40 vjeç, per tu vaksinuar, si e vetmja mundesi per perballimin e covid dhe transformimeve qe ai peson.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here