Shkodër/ Të lënë në “harresë”, shërbimi i transportit publik paralajmëron grevë

0
814

Te mërkurën në datën 4 gusht shërbimi i transportit publik në Shkodër do të bëjë një grevë 24 orëshe duke pezulluar shërbimin e transportit urban në qytet! Administratori i transportit publik Melidion Dervishi ka drejtuar shkrese në Bashkinë Shkodër dhe Këshillin Bashkiak teksa i ve në dijeni per grevën dhe arsyet e saj!

Prej vitesh ky shërbim është në konflikt të vazhduesh me Bashkinë Shkodër, ku të dy palët pretendojne për mos përmbushje të detyrimeve që kanë në kontratë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here