Rrugët, Rama: Buxheti 42% më i lartë për infrastrukturën

0
740

Kryeministri Edi Rama ka diskutuar me grupet e interesit kompanitë dhe sipërmarrjet për buxhetin e rrugëve për vitin 2018.

“Planifikimi ka qenë i mangët, projektet të mangëta, po ashtu edhe kontratat dhe në fund produkti është i mangët. Ne kemi një buxhet, 42% më i lartë për financimin e infrastrukturës, do të thotë jo pak, edhe pse nuk është i mjaftueshëm për ndryshimin që duam.

Në 4 vitet e ardhshme ne do i dalim, parashikojmë rritje të buxhetit, pasi do të ketë rritje të të ardhurave, por kemi edhe projektin e 1 mld dollarësh” deklaroi ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here