Takimi i veçantë, Meta pret në zyrë shpiptaren e parë që u ngjit në Everest

0
801

 Presidenti i Republikës, Ilir Meta priti sot në një takim znj. Flutura – Uta Ibrahimi, shqiptaren e parë që u ngjit në Everest, majën më të lartë në botë.

Në takim mori pjesë edhe z.Xhimi Begeja, kryetar i Shoqatës Alpino-Turistike “Dajti”, më të cilin u diskutua për promovimin e bjeshkëve dhe alpeve shqiptare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here