Marreveshje e re per Vllaznine

0
1584

Hysaj: Po punojme per nje zgjidhje qe te Zhbllokohet llogaria

Per detyrimet qe Klubi i Futbollit Vllaznia ka ndaj tatim-taksave, te mbartura keto nga viti ne vit, mund te gjenden nje zgjidhje e pranueshme per palet. Drejtori Rajonal i Tatimeve Shkoder, Hysen Hysaj, tha se llogarite e klubit jane bllokuar per detyrimet e papaguara, por nga kontaktet e zhvilluara me drejtuesit e bashkise, besohet se eshte e mundur qe te arrihet nje marrëveshje e re per zhbllokimin e gjendjes:

Nisur nga reputacioni i Vllaznise dhe veshtiresite qe ky ekip ka pasur nder vite, Hysaj tha se po bejme maksimumin qe te krijojme te gjitha mundesite e mundshme konform ligjit,  per te mos u penguar per asnjë moment veprimtaria e këtij ekipi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here