KAMERAT E SIGURISE/ Drejtori i “Prenke Jakova” kunder Bashkise Shkoder

0
1122

Ndërsa Bashkia Shkodër deklaron se ka pajisur shkollën e mesme artistike “Prenkë Jakova” me kamera sigurie, vetë drejtori i kësaj shkolle Anton Kaftalli e ka përgënjështruar këtë deklaratë duke thënë se ai, në bashkëpunim me Raifaisen Bank ka bërë të mundur vendosjen e 8 kamerave të sigurisë në disa nga ambjentet e brendshme dhe të jashtme të kesaj shkolle. Kaftalli hedh poshtë kategorikisht pretendimin e Bashkisë Shkodër për vendosjen e këtyre kamerave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here