Policia, gjoba dhe shperblime per drejtuesit

0
1265

Radaret automatike te vendosur ne te gjitha akset kryesore

Policia e shtetit po ndjek te  tjera praktikta per ndergjegjesimin e drejtuesve te automjeteve. Tashme do te kete gjoba per shkelesit dhe shperblime per ata qe zbatojne kodin rrugor. Nisma do të ndihmohet nga Radarët automatikë që do vendosen në rrugët e vendit , një aparaturë që nuk ka nevojë për praninë fizike të efektivit të policisë duke shmangur kështu edhe abuzimet dhe rastet e korruptimit.

Nderkohe per drejtuesit qe zbatojne rregullat e qarkullimit do te kete shperblime

Ne te gjitha rruget kryesore te vendit jane vendosur Radaret automatik nga ana e ministrise. Ne mbikqyrje jane edhe akset Tirane – Shkoder dhe Shkoder – Hani i Hotit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here