• Nis takimi konsultativ per By Pass-in e Shkodres.

Prezantohen 2 variantet e propozuara nga ARRSH

Ne takim drejtues te ARRSH, specialiste te fushes dhe shoqatave mjedisore

LEAVE A REPLY