Aktivitet me teme “mitet dhe dhuna”, Kospiri: Qellimi eshte hapja e zyrave rajonale ne parandalimin e dhunes

0
709

“Mitet dhe dhuna” ishte tema e nje takimi sensibilizues qe erdhi ne kuader te 16 diteve te aktivizmit. Zevendes ministret e shendetesise dhe mbrotjes sociale Ardiana Jaku dhe Bardhylka Kospiri e vune theksin tek hapja e zyrave rajonale per mbrojtjen nga dhuna te grave por edhe burrave.

 

Forumi pati si qellim sensibilizimin dhe perfshirjen e sa me shume djemve dhe burrave ne ceshtjet e barazise gjinore. Si dhe te krijoje mundesi studenteve qe te dialogojne per perfaqesues te pushtetit qendror mbi bazat ligjore  te mbrojtes se viktimave te dhunes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here