Një linjë e re ajrore pritet të hapet këtë verë mes Shqipërisë dhe Norvegjisë.

Linjat “low cost” me Shqipërinë dhe dy me Francën dhe Spanjën do të ngrihen si pjesë e planit të zgjerimit të kompanisë S18, partnerit më të madh të linjës ajrore të Avinor, dhe do ndahen përmes aeroporteve të Oslos dhe Bergen.

“Norvegjia është një partner i fuqishëm për Avinor dhe ne jemi të kënaqur që po forcojmë më tej praninë e saj në Oslo. Me këtë zgjerim ne presim një rritje të madhe të turizmit nga rrjeti ynë i aeroporteve rajonale të Avinor në Olso, që do të stimulojë më tej trafikun,” shprehet Jasper Spruit, drejtori i Zhvillimit të Trafikut të Avinor.

LEAVE A REPLY