Kush është deputetja më e re e parlamentit, pas ikjes së Halimit vjen Qosja…

0
1131

 

Pas dorëheqjes së deputetit të Partisë Demokratike, Eduard Halimi, për arsye personale vendin e tij do ta zërë Monika Qosja.

Eduard Halimi ishte i pari i listës së Beratit, ndjekur nga Astrit Veliaj Lefter Maliqi, Bujar Hoxhaj, Myslim Haxhin, Juvina Jani dhe Monika Qosja.

Mandati i takon Astrit Veliajt por për shkak të mosplotësimit të kuotave gjinore duhet t’i shkojë direkt te Juvina Jani.

Qosja deklaruar se do ta refuzojë ftesën për t’u bërë deputete, mandati i shkon gruas tjetër në listë, Monika Qosja.

geh45h5hdfg.jpg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here