Pasi jane ankuar ne rajonet apo njesite administrative dhe ne bashkine Shkoder, pse nuk e kane fituar ndihemen ekonomike per muajin janar, tani kane ardhur edhe ne zyren e shërbimit social. Te gjithe e pranojne se fillimi i skemes se re qe i perzgjedhe ne menyre kompujterike me pike aplikuesit, ka krijuar konfuzione. Por Drejtoresha e Sherbimit Social ne Qarkun e Shkodres, Valbona Tulaj, beson se problemet e evidentuara kete radhe nuk do te perseriten me:

Ajo eshte e sigurt qe listat jane pastruar nga ata qe e kane marre padrejtësisht ndihmen ekonomike, ndersa per te tjeret do ndreqen te gjitha gabimet qe jane bere ne sistem:

Drejtoresha e Sherbimit Siocial ne Qarkun e Shkodres, Valbona Tula, u bene thirrje adminustratorve ne rajone dhe njesite administrative qe ti sqarojne qytetaret dhe ti ndimojne per te vazhduar procesin e aplikimit, me qellim qe gjithçka te normalizohet.

LEAVE A REPLY