Reagon ish-missi Shqiptar:”Kur padrejtësia bëhet ligj, rezistenca është detyrë”

0
878

Kanë qënë të shumta reagimet për protestën e sotme në Rrugën e Kombit, nga personazhe publikë e jo vetëm.

Personazheve që ka reaguar në lidhje me protestën, i është bashkuar edhe ish miss Shqipëri Adrola Dushi. Adrola duket se mbështet protestën e sotme të qindra qytetarëve.”Kur padrejtësia bëhet ligj, rezistenca është detyrë”, shprehet Adrola.

Ky reagim i saj ka marrë dhe komente të shumta mbështetëse, që duken se dëshmojnë edhe mbështetjen e të tjerë personave për protestën e sotme për tarifat në Rrugën e Kombit.

Adrola_balline.jpg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here