Ademi: Hidhni mbetjet ne kontiner ! Millja: Askush nuk mund te qëndrojnë indiferent ne këtë aksion

0
717

    Nga aksioni për pastrimin e mjedisit tek Ura e Bahçallekut, ne hyrje te qytetit te Shkodrës, Kryetarja e Bashkisë, Voltana Ademi, u ka kërkuar qytetareve dhe bizneseve qe ti hedhin mbetjet ne vendet e caktuara,si nder masat kryesore kjo për te mbajtur pastër mjedisin:

Ndërsa prefekti i Qarkut te Shkodrës, Çesk Millja, ka bere thirrje qe ti bashkohen sa me shume qytetare aksionit te nisur për pastrimin e mjedisit, dhe përgatitjeve për sezonin veror turistik:

Por përveç punës qe do te beje bashkia gjate verës për pastrimin plazhit te Velipojës dhe pikave turistike, ajo do te këtë ne ndihme edhe një njësi te rinjsh nga Ministria e Mjedisit dhe Turizmit, konfirmoi zv/ministrja, Ornela Çuçi:

Aksioni për pastrimin mjedisit, ku krahas administratës publike te Bashkisë dhe Prefekturës se Shkodrës, marrin pjese edhe forcat e ushtrisë, te enjten do te përqendrohet ne zonën e Velipojës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here