Frenimi i azilkërkuesve shqiptarë, ministri Xhafaj takim me zyrtarin e lartë europian…

0
546

 

Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj priti Sekretarin për Azilin dhe Migracionin ne Belgjikë, Theo Francken.

Ministri e falenderoi për mbështetjen që Belgjika i ka dhënë Shqipërisë ne procesin e anëtarësimit në BE. Palët diskutuan mbi thellimin e bashkëpunimit lidhur me frenimin e fenomenit të migracionit të paligjshëm dhe azil kërkimit.Në takim u diskutua për masa dhe iniciativa konkrete në të ardhmen në këtë fushë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here