Nje veper kushtuar vendlindjes! “Qyteti që lindi nga një kështjellë, histori ndërtimore e Shkodres”

0
1114

 

“Qyteti që lindi nga një kështjellë, histori ndërtimore e Shkodres” është libri me autore Zenepe Dibrën që mblodhi gjatë prezantimit të tij, inxhinjere, figura të njohura të qytetit dhe miq të saj. Puna voluminoze që i është dashur të bëjë autores, na sjell një përmbledhje të Shkodres dje dhe sot, mbi gjithçka cfarë qyteti mban në gjirin e vet me zhvillimet e vrullshme.

Zëri i specialistëve duhet të dëgjohet më shumë kur ndërtohen vepra publike dhe autorja e lidh këtë me realitetet e sotme që jetojmë.

Inxhinjeri Reshat Koçkiçi e quan këtë vepër një tapi të Shkodres, por nuk harron të apelojë për ti dëgjuar më shumë kur flitet për zhvillimet e të ardhmes, pasi siç thotë ai diçka e bërë keq vështirë të ç’bëhet.

Mes emrave që referuan ishin specialistë të fushës që vlerësuan punën e bërë nga autorja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here