Shkoder-Velipoje, projekti me mangesi, Ademi-FSHZH-se: Duam nje pergjigje perse jane shtyre punimet

0
1363

 

Frekuentimi i Plazhit te Velipojes nga turistet kete sezon do te ndikohet ndjeshem nga kaosi qe do te shoqeroje punimet ne rruge edhe pergjate veres! Kjo pranohet nga kryebashkiakja Voltana Ademi e cila thote se situata nuk eshte aspak e mire.

Ademi shkon edhe me tej teksa thote se pervec zvarritjes se punimeve edhe projekti qe po ndiqet eshte i gabuar! Shkresat ne drejtim te fondit shqiptar te zhvillimit nuk kane marre nje pergjigje.

Mes shume ceshtjeve te tjera, duket se edhe rruga Shkoder- Velipoje do te vijoje te perplase ne distance Qeverine Shqiptare dhe Bashkine Shkoder!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here