Tuesday, May 28, 2024
Home Politikë Lufta ndaj terrorizmit, Gjonaj: Shqipëria përkrah aleatëve strategjikë

Lufta ndaj terrorizmit, Gjonaj: Shqipëria përkrah aleatëve strategjikë

0
568

Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj ndodhet sot në konferencën kundër terrorizmit ‘No money for terror’ në Paris, e organizuar nga presidenti i Francës, Emmanuel Macron.

Gjonaj u shpreh se Shqipëria do të qëndrojnë përkrah aleatëve strategjikë në zonat e krizës.

Etilda Gjoni: “Shqipëria ka marrë masa konkrete për luftën kundër terrorizmit si edhe ka shkëmbyer informacion lidhur me terrorizmin dhe financimin e tij.”

Ministrja e Drejtësisë nënvizoi se sektori privat duhet të ndërgjegjësohet për përgjegjësitë për pastrimin e parave.

Etilda Gjoni: “Sektori privat luan një rol të rëndësishëm kundër financimit të terrorizmit dhe duhet të ndërgjegjësohet për përgjegjësitë për pastrimin e parave.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here