Kuvendi i PD, Tabaku: Ka vetëm një rrugë për të ndryshuar gjendjen ku jemi, por ajo nuk është emigrimi…

0
561

Jorida Tabaku, deputete e PD-së, tha se kjo është forca më e dashur për të gjithë shqiptarët. Tabaku tha se jemi forca që kemi hedhur themelet për të ngritur ekonominë pas diktaturës, por sot nuk kemi më kohë.

“Sot 67 mijë biznese janë mbyllur, 67 mijë familje kanë mbetur pa punë, mbi 200 mijë shqiptarë kanë ikur dhe unë jam e bindur se ata po ikin se kanë mbetur pa punë, pa të ardhme”, tha Tabaku, duke folur në Kuvendin Kombëtar të PD-së.

Ajo u shpreh se ne besojmë se vendosja e TVSH për bizneset e vogla do të thellojë informalitetin.

“Pa sipërmarrjen e lirë, pa biznesin e vogël, shoqëria do të jetë gjithmonë e më e varfër. Ka ardhur koha që besimin duhet të na i japë biznesi, pasi taksat e ulëta dhe qeveritarët më të përgjegjshëm, do të krijojnë një klimë biznesi më të mirë”, tha Tabaku.

Në vijim ajo tha se ka vetëm një rrugë për t’iu larguar gjendjes që jemi, nuk është rruga e emigrimit, por duke punuar që sot për të bërë më të mirën për vendin dhe shqiptarët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here