Kuvendi Kombëtar, deputetja Duma: Shqiptarët po na presim, ne duhet t’i …

0
621

Shqiptarët po na presin, po presin nga ne jo minimumin jetik”, kështu iu drejtua delegatëve të Kuvendit Kombëtar, deputetja demokrate Grida Duma.

Duke iu referuar varfërisë në vend, Duma tha se kjo është fytyra e vërtetë e kësaj qeverisjeje, i lënë shqiptarët të varfër që t’i blejnë me varfërinë e tyre.

“Shqiptarët po na presin, ne e dimë se besimi është te Partia Demokratike. Sot është një ditë e rëndësishme, Kuvendi Kombëtar do e çojë pushtetin drejt qytetarëve, drejt atyre që kontribuojnë më shumë. Gjeja më ideale për të marrë pushtetin është për t’a dhënë atë, jo për të marrë. Shqiptarët presin dhe ne duhet të bëjmë më të mirën, do e marrim pushtetin për njerëzit. Shqiptarët nuk presin nga ne për ndihmën ekonomike, por po presin t’i japim mundësinë, punën dhe dinjitetin”, tha Duma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here