Tuesday, May 28, 2024
Home Aktualitet Mali i Zi nuk lejon shqiptaret te kalojne, ata protestojne duke bllokuar...

Mali i Zi nuk lejon shqiptaret te kalojne, ata protestojne duke bllokuar doganat

0
1008

Ndonese prej vitit 2010 ka hyrë në fuqi liberalizimi i vizave për shqipërinë me vendet europiane “Shengen”

Policia Malazeze i kthej sot Dhjetra shqiptarë që dalin për të punuar në shtetin malazez, atyre ju është kërkuar që të kishin me vehte të pakten 50 EUR në xhep,

Ata u bashkuan bashkë, kthyen makinat kryq në zonën neutrale mes dy Doganave (Bozhaj ME – Hani Hotit AL)

dhe ndaluan hyrjen e çdo makine te Malit të Zi në Shqiperi deri në rregullimin e situatës që zgjati rreth 3 orë! Raporton shkodër.info

Burimi: http://www.shkoder.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here