1 maj, taksitët e mjeteve 4+1 protestojnë në Shkodër kundër informalitetit…

0
605

Taksistet e mjeteve 4+1 qe jane te licensuar ne Shkoder ne diten e 1 majit kane zgjedhur qe te protestojne kunder informalitetit. Ata me mbishkrime ne mjetet e tyre “Kunder informalitetit” kane bere nje gjiro demonstruese ne rruget kryesore te Shkodres.

1Ata shprehen se mjetet qe punojne ne te zeze te palicensuar po i demtojne maksimalisht nga ana ekonomime. I bejne thirrje bashkise, policise dhe krimit ekonomik qe te nderhyjne per te luftuar informalitetin sepse jane drejt falimentimit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here