1 majit i bashkohen edhe sportistët, Vllaznia B bojkoton stërvitjen: Kemi 1 vit pa marrë pagat…

0
764

Ekipi Vllaznia B ne proteste, lojatret kane bojkotuar stervitjen e dites se sotme pasi sportistet shkodrane kane 1 vit pa marre pagat.

Lojtaret: Na kane thene s’kemi fonde, por nuk mund te vazhdohet te luhet pa leke

Lojtaret: Nese nuk ka zgjidhje per marrjne e pagave do te bojkotojme edhe seancat e tjera dhe madje edhe ndeshjen me Terbunin kete jave qe eshte vendimtare…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here