Gurakuqi: Koha per nje zgjidhje te re politike, deputeti i PD, Romeo Gurakuqi, “ I ftuari i Dites” TV1 – CHANNEL

0
591

Ne ndryshim nga kritiket e Kryetarit te Partise Demokratike, Lulzim Basha, per statutin e miratuar ne mbledhjen  e Keshillit Kombetar, deputeti Romeo Gurakuqi, deklaroi ne rubriken “ I ftuari i dites” ne tv1 – channel, se ai statut eshte modeli me i mire i mundeshem i partive popullore europiane:

Gurakuqi u ndal edhe tek zhvillimet ne kampin e mazhorances, per te cilen theksoi se Presidenti i Republikes ka obligimin qe ne keto kushte tu kerkoje forcave politike nje zgjidhje te re politike dhe te japin dorëheqje qeveria Rama:

Gurakuqi tha se me pare duhet te formohet Qeveria Antimafia, e cila krahas luftes kunde krimit te organizuar dhe korrupsionit, duhet te kryeje reformen zgjedhore dhe me pas te zhvillohen zgjedhjet e reja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here