Vazhdon te mbetet mjaft e preferuar, ndonëse për Bashkinë Shkoder ka shume e shume vite qe duket se Shiroka nuk ekziston si mjedis turistik, pasi kujdesi i saj për këtë i përket një te kaluare te largët.

Mjedisi i plazhit qe u ndërtua si model për këtë zone 5 vite me pare, është shkatërruar si nga individë te papërgjegjshëm ashtu dhe nga dallgët e liqenit.Njera nga arsyet për këtë:

Pasi vizituan kalanë Rozafa dhe Velipojën, kane vazhduar me Shirokën 30 nxënës te gjimnazit “ Shefqet Guzi” te Gramshit, te cilët vinin për here te pare ne Shkoder.

Me dashamirësi bëjnë vërejtje për ndotjet dhe ndërtimet pa plan te mirëfilltë:

Ndërsa për Shkodranet, qe janë rritur me këtë zone, jo vetëm ambienti dhe pamja e jashtme e ndërtimeve, por edhe liqeni duket me i varfër:

LEAVE A REPLY